Уважаеми клиенти,

Пазаруването при нас е безопасно и сигурно. Всички цени са за 1 брой с включен ДДС. След като попълните и изпратите поръчката си, очаквайте да Ви се обадим възможно най-скоро за да потвърдите адреса за доставка. Закупените стоки може да заплатите по няколко начина:
1. С наложен платеж: 
При избор на доставка с „наложен платеж” стойността на стоките се заплаща на куриера в момента на получаването им.

2 . С банков превод: 
При избор на метод за плащане “Банков превод”,  след оформяне на поръчката, очкавайте мейл с „потвърдена наличност“, едва тогава можете да извършите по банков път плащането. Стоката се изпраща с куриер след като се уверим, че преводът на парите е извършен. Обикновено отнема 1ден.

Нашата банкова сметка е следната: 
Получател: КМ ТРЕЙД ЕООД
IBAN: BG54UNCR70001522374328
BIC/Swift: UNCRBGSF

3. С карта: 

  • Visa
  • Mastercard
  • Discovery
  • American Express

Най-удобният и един от най-сигурните методи за плащане за чужденци и българи, живеещи в чужбина, които искат да зарадват с подарък своите роднини и близки приятели в България.
Системата обслужва всички видове кредитни карти, издадени в чужбина и България , а може да приема плащания и през банкови сметки.

Когато изберете този вид разплащане след обработването на вашата поръчка, при 100% наличност на стоките ще получите мейл с линк за плащане, който веднага ще ви прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След приключване на плащането ще се върнете на страницата на kasida.bg, което автоматично потвърждава заплащането на Вашата поръчка.

 

 

Share