Бебешка количка Cybex PRIAM 2 в 1 Mars Red 2016

CYBEX предлага седалки за кола, бебешки и детски колички, които не са само безопасни, но перфектно се адаптират  към градския начин на живот.

В основата на марката и нейните разработки са  комбинацията от уникален дизайн, ненадминат по безопасност и качество  интелигентна функционалност. Тази тристранна стратегия е допринесла не само за развитието на всепризнатите иновативни детски  седалки за автомобил, но също така е и получила  световно приднание и заслужени награди на световни изложения.

CYBEX се превърна не само лидер в безопасността на децата, но също така е и иновативен начин на живот и модна марка. Със своя свеж и футкционален подход, CYBEX проектира продукти за родители, свикнали със съвременния динамичен начин на живот и желаещи да бъдат на всякъде и по всяко време с децата си, независимо на каква възраст са.

В началото на 2014 г., немската фирма CYBEX се слива с Goodbaby International Holdings Limited. Последният е един от водещите световни лидери в производството на продукти за деца, със седалище в Китай. Основавайки  се на дългогодишния опит за повече от 25 години работа в областта на научноизследователската и развойна дейност, проектиране и тестване и техните собствени производствени марки, Goodbaby определя световните стандарти за безопасност, иновации, дизайн и производство.

CYBEX е марка за родители, чиито социален живот не свършва с раждането на децата, такива които приемат отговорността да си родител, за тях децата са богатство и нови възможности. Но понякога новите възможности водят до нови въпроси. Ето защо ви предлагаме информация за нашите продукти, както и отговори на въпроси, които бихте имали относно детската безопасност.

Иновативният принцип D.S.F. (Design, Safety, Functionality) Дизайн – Безопасност- Функционалност е в основата на всички CYBEX продукти. Така ние се стремим да отговорим на най-високите стандарти за безопасност, да вложим ясен и уникален дизайн, комбиниран с интелигентна функционалност.

Основните направления в които е концентрирала усилията си CYBEX е производството на широка гама от детски колички, детски столчета за автомобил и ергономични раници.

Бебешка количка Cybex PRIAM 2 в 1 Mars Red 2016

Бебешка количка Cybex PRIAM 2 в 1 Mars Red 2016
Бебешка количка Cybex PRIAM 2 в 1 Mars Red 2016

Когато излизате навън или в парка  с децата си, не винаги нещата вървят по план или съобразно вашите желания. Ето защо изискванията към детската количка са толкова разнообразни , колкото е и самият  живот.

Детската количка PRIAM е идеалният спътник, защото отговаря на всички тези изисквания от самото начало.

PRIAM 2 в 1

CYBEX, чрез модела си PRIAM,  предлага на пазара една напълно  окомплектована система 2 в 1.

Шасито на PRIAM е разработено така, че да може да Ви служи по три различни начина:

– като система за пътуване за най-малките с коша за новородено;

– като система за пътуване  с някои от световно признатите и награждавани кошници за кола Cybex /Aton – Q   или  Cloud Q/.

-, като луксозна детска количка за по-големи деца със седалка, обърната по посока, или обратна на движението.

На практика всички тези системи осигуряват безпроблемен комфорт, както за деца до 4г. възраст /17 кг./, така и удобство за техните родители.

Друго предимство, което предлага PRIAM е възможността за избор на различни видове колела и гуми, съобразно сезона  или терена.Леки гуми за гладки повърхности, гуми за всякакъв терен и неравни повърхности, както и хибридно решение – комбинирани гуми подходящи както за града, така и за разходка в природата.

Функции на PRIAM

Със своята изчистена и функционална  рама PRIAM предлага изненадващо разнообразие от комбинации и допълнителни аксесоари. Всяко младо семейство в детската количка  PRIAM  ще открие всичко, от което се нуждае  през първите години на отглеждане на детето си, както в ежедневието,  така и при пътуване.

Механизъм за сгъване с една ръка

Луксозната седалка се сгъва заедно с рамата, а самата  количка PRIAM се сгъва лесно и компактно с една ръка.  Съществува вариант, при който да бъде сгъната и в изправена позиция – идеално за ресторант, автобус, влак или в къщи.За удобно съхранение в колата или килера, количката може да се сгъне  и в напълно плоска позиция.

Механизъм за регулиране на наклона на облегалката с една ръка.

Луксозната седалка на PRIAM с едно движение на ръката може да се регулира в комфортната, напълно легнала позиция.

Монтиране на седалката в двете посоки.

PRIAM може да бъде монтирана по посока на движението или с лице към майката. Луксозната и лека седалка на PRIAM може лесно да се регулира в желаната позиция.

Регулируема на височина дръжка.

Кош за багаж и покупки /голям и разтегателен/.

Леко, стабилно и лесно за боравене алуминиево шаси.

Лесна за използване спирачка на задните колела.

Меко окачване.

Универсален адартер за поставяне на различни аксесоари

Система за пътуване

Кошниците за кола Cloud Q и всички модели на Aton се комбинират перфектно с шасито на PRIAM, като така се увеличава мобилността при кратки и дълги пътувания.

Ски за PRIAM

В зимни условия PRIAM лесно се превръща в стилна шейна, като допълнителният аксесоар ски се монтира на мястото на предните колела,

Придвижване на две колела

При наличие на  стъпала и бордюри,  когато се разхождате по плажа или пък  в гората, можете да включите PRIAM в режим на две колела само с една ръка, без да се налага да махате седалката.

Седалка на височината на масата

Седалката на PRIAM е съобразена със средната височина на масите (80 см) и така може да се използва като мобилно столче за хранене в ресторант или кафене.

Избор на аксесоари към бебешка количка PRIAM

Съществува богат избор от аксесоари за PRIAM като:

  • чанта за преповиване;
  • чувалче за крака;
  • ски за предните колела;
  • степенка за второ дете;
  • комарник;
  • чадър;
  • поставка за чаша.

Всички кошове и преносими седалки са изработени от изключително здрави и издържливи тъкани с уникална деним визия. PRIAM  се предлага в широка гама от разкошни цветове.

Характеристики  на рамата и коша за новородено:

-размери на рамата в сгънато състояние в мм.(с колелата): Д 955, Ш 575, В 310;

-тегло на рамата с коша за новородено  5кг., + леки колела: 7,5кг. + Колела за всякакви терени: 8,1кг. + Комбинирани колела: 7,8кг.

-размери на рамата с луксозната седалка в сгънато състояние в мм ( с вкл. колела): Д 955, Ш 575, В 290;

-тегло 12.400 – 13.000 кг. (в зависимост от колелата)

-размер на рамата с леката седалка в сгънато състояние в мм ( с вкл. колела): Д 955, Ш 575, В 32;

– тегло 11.200 кг.

Кош за новородено

Размер на коша  за новородено, разгънат в мм: Д 920, Ш 450, В 300. Тегло със сенника 4.700 кг.

Бебешка количка Cybex Balios M Grape Juice 2016

Бебешка количка Cybex Balios M Grape Juice 2016
Бебешка количка Cybex Balios M Grape Juice 2016

Тази безпроблемно функционираща градска количка, има приставка за лесно обръщане на седалката, благодарение на което посоката и може да се смени дори по време на движение. Плътните гуми осигуряват необезпокоявано пътуване дори върху груби и неравни терени. Най-голямата тайна и плюс на Balios M е, че за използване на повечето и функции е необходима само една ръка.

3 в 1 система за пътуване в комбинация с кошници за кола и кош за новородено на CYBEX.

Лесно сгъване с една ръка. Стои изправена в сгънато положение.Детската количка с помощта на техниката за сгъване „повдигни и сгъни“. може лесно да се сгъне в компактен пакет с една ръка. Шасито стои изправено в сгънато положение и може да се прибере спестявайки място.

Обръщаща се седалка с възможност за легнала позиция. Благодарение на обръщащата се седалка, количката може да се използва по посока на движението и с лице към майката.

Въртяща се седалка с легнало положение. И в двете посоки на монтиране на седалката е възможно напълно легнало положение.

Плътни гуми за всякакви терени.

Плътни колела за постигане на плавно возене дори и при неравни повърхности. По-големите и по-широки джанти дават допълнителна стабилност и са особено подходящи за места с много калдъръм, за пътуване до провинцията. Те осигуряват гладко и комфортно пътуване дори и при неравни повърхности. Освен това, висококачествените плътни колела имат пълнеж от пяна, така те никога не се пробиват или сплескват.

Кош за новородено М

Кошът за новородено М е лек, но изключително комфортен. Той осигурява сигурност и комфорт през първите месеци на Вашето бебе. Удобен, изключително широк матрак осигурява ергономично правилна и удобна позиция за сън.

Кошът за новородено M е съвместим с всички CYBEX Gold колички.

Друга важна функциа на детската количка Balios M е възможността за защита от слънце, вятър и дъжд чрез интегрираният XXL сенник. Не е за пренебрегване и просторната кошница за багаж, която дава възможност да бъдат побрани всички необходими за обслужването на детето неща. Предпазният борд от своя страна осигурява не само защита, но и функционалност при поставянето и поемането на детето.

Избор на аксесоари към бебешка количка Balios M:

Съществува богат избор от аксесоари като:

– кош за новородено
– покривало за крачета;
– дъждобран;
– адаптори за кошница за кола Cybex;
– поставка за чаша;
– чадър;

Характеристики на рамата и коша за новородено:

Дължина / Широчина / Височина: 1020 / 590 / 1000 – 1100 mm
Тегло: 11,2 kg
Машинно пране при 30 °

Кош за новородено:

Размер на коша за новородено, разгънат в мм: Д 920, Ш 450, В 300. Тегло със сенника 4.700 кг.
Всички кошове са изработени от изключително здрави и издържливи тъкани с уникална деним визия.
Конструирано и проектирано в Германия
От раждането до 17 кг.

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *