Комбинирани бебешки колички 3в1, Cangaroo - Комбинирана количка Drift New 3 в 1 Grey

В тази статия ще намерите колямо разнообразие от комбинирани бебешки колички, колички 2в1, комбинирани колички 3в1, както и бебешки колички с един кош, но подходащи от първия ден на бебето! Предложили сме на вас, бъдещи майки, голямо разнообразие от марки:

Kомбинирани бебешки колички, Cybex Бебешка количка Balios M Manhattan Grey2017

Kомбинирани бебешки колички, Cybex Бебешка количка Balios M Manhattan Grey2017
Kомбинирани бебешки колички, Cybex Бебешка количка Balios M Manhattan Grey2017

Следвайки неотклонно своето мото, Cybex предлага изцяло нови модели колички в наситени ярки цветове и практични характеристики.

Balios M е едновременно елегантна и удобна, лесно пригодима във функциите си, за да може да осигури еднакво високо качестово и практичност във всеки един момент. Независимо дали ви се налага да пресичате забързани кръстовища, да преодолявате стълби или тротоари, или ви предстои кротка разходка в града, Balios M ще бъде перфектния ви спътник, осигурявайки необезпокоявано пътуване за бебето дори и при преход по неравен терен.

Balios M е сигурна и стилна във всеки един момент – в комбинация с подходящ аксесоар (столче за кола или кош за новородено, които се закупуват отделно), количката може да се трансформира в комфортна система за пътуване, в бъги или да се използва като  компактна количка за деца над 6 месеца.
Благодарение на иновативния въртящ адаптер, Balios M  лесно се пригажда, за да предостави едновременно максимален комфорт за детето, стилен дизайн и лесна навигация по всяко време.
Леката алуминева рамка има цяла регулируема във височина дръжка и четири плътни гуми за всякакъв терен, включително и неравни повърхности. Специфична характеристика на гумите на Balios M, e че са изработени от висококачествена EVA пяна и пълнеж, което ги прави устойчиви на пробиване или сплескване. По-големите и по-широки джанти дават допълнителна стабилност в придвижването из градските улици, окачването за всяко от колелата прави возенето плавно и меко. Шасито може да се сгъва само с една ръка – бързо, лесно и удобно, чрез движение „повдигни и сгъни“. В сгънато състояние, шасито може да стои изправено, спестявайки място при съхранение.
Лятната седалка е подходяща за използване след 6 месечна възраст, или за по-малки дечица, които могат да стоят самостоятелно в седнала позиция. Седалката може да се монтира с лице към родителя или по посока на движението, за да може и в двете посоки малчугана да се вози комфортно и да опознава света около себе си. Независимо от посоката, в която е монтирана седалката, облегалката може да се наклони и предложи комфортна позиция за сън, до пълно легнало положение.

Снабдена със XXL сенник, осигуряващ перфекта защита от вятър и слънце и едностранно свалящ се предпазен борд, Balios M е готова да бъде главен герой във вашите разходки с детето.
Комплектът съдържа: шаси с четири непомпащи се гуми с EVA пяна, удобна лятна седалка с голям сенник и предпазен борд.

Кош за новородено, столче за кола (0-13 кг) и допълнителни аксесоари като адаптер, чанта, покривало за крачета, чадър, дъждобран и поставка за чаша се закупуват отделно и не са включени в стойността на количката.

Характеристики:

 • Количката е подходяща за използване от раждането (в комбинация със стол за кола или кош за новородено) до 3 годишна възраст или допустимо тегло от 17 кг.
 • Рамата е от лек и здрав алуминий, окомплектована е с четири непомпащи гуми.
 • Лятната седалка може да се монтира по посока на движението или с лице към родителя.
 • Седалката може да се регулира до пълно легнало положение
 • Предпазен борд
 • Голям сенник, предпазващ от слънце и вятър
 • Широк и удобен за достъп багажник
 • Размери сгъната с колелата- 59,5/43/80см
 • Размери разгъната- 91/36,5/100- 107,5см
 • Размери на колелата- предни- 20см, задни- 29см
 • Тегло- 11кг (шаси, седалка и колела)

 

Kомбинирани бебешки колички, ABC Design – Бебешка количка Viper 4 Graphite Grey 2017

Kомбинирани бебешки колички, ABC Design - Бебешка количка 2 в 1 Viper 4 Graphite Grey 2017
Kомбинирани бебешки колички, ABC Design – Бебешка количка 2 в 1 Viper 4 Graphite Grey 2017
Многообразие от комфортни елементи, включени в комплекта,  лекота на управление и нововъведението – помпащи гуми, са характеристиките които описват по най-добрия начин детска количка ABC Design Viper 4. Въртящите се на 360 градуса предни колела имат възможност за застопоряване, което осигурява изключителна маневреност и лесно управление дори и при неравен, груб терен. Интегрираното окачване в комбинация със сачмени лагери към всяко колело и помпащи гуми осигуряват гарантиран комфорт при возене, независимо от това дали преодолявате стълби и бордюри, или преминавате по неравен път.
 Компактните размери в сгънато състояние спомагат за лесното съхранение на  бебешка количка ABC Design Viper 4. Телескопичната дръжка се регулира на височина, така че количката мигновено се напасва към потребностите на родителите. Спортната седалка разполага със семпъл механизъм на закрепване, позволяващ монтиране по посока на движението или с лице към родителя и дава възможност малчигана да наблюдава всичко, което се случва наоколо.
В комплекта на бебешката количка  ABC Design Viper 4 е включен и кош за новородени, оборудван с мек и удобен матрак. Кошът е подходящ за употреба за бебета още от раждането им, до достигане на 6 месечна възраст.
Количката може да бъде комбинирана с помощта на подходящи адаптери и столчета за кола ABC Design Risus, Maxi Cosi Citi, Cabrio, Pebble, Römer Baby-Safe plus SHR, Cybex Aton и Aton 2, които  не са включени в цената на комплекта и могат да бъдат закупени отделно.
Технически характеристики на количка  ABC Design Viper 4:
 • Изключително здрава алуминиева рама;
 • Количката е подходяща за използване от раждането до около 3 годишна възраст или 15 кг тегло на детето;
 • Облегалката се регулира в 4 позиции;
 • Лятната седалка може да бъде монтирана с лице към родителя или по посока на движението;
 • Регулируема във височина телескопична дръжка;
 • Сенник с прозорец за наблюдение;
 • Въртящи и застопоряващи се двойни предни колела;
 • Помпащи се гуми;
 • 5-точков предпазен колан;
 • Количката е снабдена с транспортен механизъм, с чиято помощ може лесно да бъде пренасяна в сгънато състояние;
 • Голямата и удобна кошница за покупки на ABC Design Viper 4 ще бъде от полза при всяка разходка;
 • Комплектът съдържа кош за новородени, лятна спортна седалка, шаси с четири помпащи гуми.
Размери на бебешка количка  ABC Design Viper 4:
 • Разгъната (ДхШ): 77.5 x 62 cm;
 • Сгъната (ДхШхВ):82.5 x 62 x 50 cm;
 • Височина на дръжките: 93,5 – 111 cm;
 • Размери на коша (Д х Ш): 78.7 x 37.7 cm;
 • Размери на седалката (Д х Ш): 24 x 33 cm;
 • Размери на облегалката (Ш х В): 33 x 50 cm;
 • Общо тегло на количката с кош за новородени: 16,4 kg;
 • Общо тегло на количката с летен кош: 16,2 kg.

Kомбинирани бебешки колички, Chicco – Бебешка комбинирана количка URBAN Moonlight

Kомбинирани бебешки колички, Chicco - Бебешка комбинирана количка URBAN Moonlight
Kомбинирани бебешки колички, Chicco – Бебешка комбинирана количка URBAN Moonlight

При избиране на детска количка, множество от различни фактори са от определящо значение за съвременните родители: комфорт и сигурност за детето, начин на движение за самата количка, тегло, размери при транспортиране, издръжливост.  Chicco Urban е модерната градска количка, която съчетава в харакетристиките си всичко, което е  необходимо за перфектна разходка със вашето бебе – неописуемо гъвкава маневреност, широка и удобна седалка за детето, лесно достъпен и голям багажник, регулируема дръжка и изключително компактни размери в сгънато състояние с леко като перце тегло. В допълнение, количката разполага с устойчива на атомсферни влияния и натоварвания здрава алуминиева рамка със стилен градски дизайн и трансформираща се седалка. Комбинацията между седалка, която се трансформира в широк кош за новородено и здрава алуминиева рамка, превръщат Chicco Urban от пъргаво бъги в комфортна количка, подходяща за употреба още от раждането на детето до 3 годишна възраст или 15 кг тегло. С цел да се адаптира по възможно най-добрия начин към възрастта и настроението на детето, седалката може да се обръща по посока на движението и с лице към родителя, за да може малчугана да се запознае със заобикалящия го свят. Самата седалка разполага с няколко комфортни позиции на облегалката, включително и подходяща позиция за сън. Седалката е обезопасена с 5 точков колан за безопасност. Големият сенник предпазва от капризите на времето, независимо дали вали или е слънчево. Само в няколко лесни движения комфортната седалка за деца над 6 месечна възраст се превръща в широк кош за новородено, който може да се използва още от раждането на детето.

Модерният дизайн на комбинираната количка Chicco Urban запазва своята индивидуалност с цветните пакети, които създават нов външен облик за количката само за няколко минути. Цветните пакети се състоят от мека подложка за седалката, сенник с UV 50+, раменни протектори за 5 точковия колан на седалката, покривало за крачета в конкретен цвят по избор. Цветен пакет по избор може да бъде закупен отделно от самата количка.

Комплектът на количка Chicco Urban  се състои от алуминиева рамка с четири гуми, трансформираща се седалка, багажник и цветен пакет. Количката е съвместима със столчета за кола Chiccо Auto Fix Fast и Chicco Key Fit , които се предлагат отделно и не са включени в цената на количката. Столчетата се монтират с допълнителен адаптер, който се предлага отделно.

Характеристики:

 • Количката разполага с комбинирана седалка, която може да се преобразува от лятна седалка в кош за новородено:
 • Количката е подходяща за употреба за деца от 0месеца до 3 години или тегло от 15 кг.
 • Рамката е с четири непомпащи гуми, изработена е от висококачествен олекотен алуминий
 • Предните колела са много маневрени, могат да се застопоряват в позиция напред при неравен терен или преминаване през стълби
 • Спирачка на задните колела
 • Седалката е много широка и удобна за детето, може да се регулира в няколко позиции, включително и в позиция подходяща за спане;
 • Седалката може да се обръща по посока на движението и  с лице към родителя;
 • Сенникът е с допълнителна UV50 + защита и предпазва от слънце и вятър
 • Телескопичната дръжка се регулира в 4 позиции;
 • 5 точков колан за безопасност
 • Леснодостъпен широк багажник
 • Размери в разгънато състояние:  63×95/106x86cm
 • Размери в сгънато състояние:  63x27x72cm
 • Общо тегло : 10,5 кг

 

Kомбинирани бебешки колички 2в1, ABC Design – Бебешка количка TURBO 6S Style Graphite Grey 2016

Комбинирани бебешки колички 2в1, ABC Design - Бебешка количка TURBO 6S Style Graphite Grey 2016
Комбинирани бебешки колички 2в1, ABC Design – Бебешка количка TURBO 6S Style Graphite Grey 2016

Модерен дизайн и лекота на управление превръщат Turbo 6S на  ABC Design в несравнима детска количка. Въртящите се на 360 градуса двойни предни колела имат възможност за застопоряване, което осигурява изключителна маневреност и лесно управление на всеки вид терени. Компактните размери в сгънато състояние спомагат за лесното съхранение на  бебешка количка ABC Design Turbo 6S. Телескопичната дръжка се регулира на височина, така че количката мигновено се напасва към потребностите на родителите. Спортната седалка разполага със семпъл механизъм на закрепване, позволяващ монтиране по посока на движението или с лице към родителя.

В комплекта на бебешката количка  Turbo 6S, ABC Design е включен мек кош за новородени, който може да се използва и като порт бебе. Може да комбинирате количката и с твърд кош за новородени, който се закупува отделно и не е включен в цената на комплекта.
Количката може да бъде комбинирана с помощта на подходящи адаптери и столчета за кола ABC Design Risus, Maxi Cosi Citi, Cabrio, Pebble, Römer Baby-Safe plus SHR, Cybex Aton и Aton 2, които  не са включени в цената на комплекта и могат да бъдат закупени отделно.
Технически характеристики на количка  Turbo 6S на  ABC Design:
 • Изключително здрава алуминиева рама;
 • Количката е подходяща за използване от раждането до около 3 годишна възраст или 15 кг тегло на детето;
 • Облегалката се регулира в 4 позиции;
 • Лятната седалка може да бъде монтирана с лице към родителя или по посока на движението;
 • Регулируема във височина телескопична дръжка;
 • Сенник с прозорец за наблюдение;
 • Въртящи и застопоряващи се двойни предни колела;
 • Гумите са изработени от висококачествена EVA пяна;
 • 5-точков предпазен колан;
 • Количката е снабдена с транспортен механизъм, с чиято помощ може лесно да бъде пренасяна в сгънато състояние;
 • Голямата и удобна кошница за покупки на Turbo 6S на ABC Design ще бъде от полза при всяка разходка;
 • Комплектът съдържа мек кош за новородени, който може да се ползва и като порт бебе.
Размери на бебешка количка  Turbo 6S на  ABC Design:
 • Разгъната (ДхШ): 73 x 59,9 cm;
 • Сгъната (ДхШхВ): 84 x 59,9 x 38 cm;
 • Височина на дръжките: 84 – 105 cm;
 • Размери на коша (Д х Ш): 80 x 33 cm;
 • Размери на седалката (Д х Ш): 24 x 33 cm;
 • Размери на облегалката (Ш х В): 33 x 50 cm;
 • Общо тегло на количката с кош за новородени: 16,6 kg;
 • Общо тегло на количката с летен кош: 14 kg.

Kомбинирани бебешки колички 2в1, Jane – Бебешка количка CrossWalk Matrix S45 2016

Комбинирани бебешки колички 2в1, Jane - Бебешка количка CrossWalk Matrix S45 2016
Комбинирани бебешки колички 2в1, Jane – Бебешка количка CrossWalk Matrix S45 2016

Комплектът на детска количка Jane Crosswalk Matrix се състои от здрава алуминиева рамка с четири PU гуми, кош за багаж, лятна седалка със сенник, кош за новородено Matrix Light, чанта за аксесоари, дъждобран.

Грациозна по градския паваж и стабилна върху неравен горски път, Jane Crosswalk радва с високата си ефектовност по всички терени, динамично движение, които я превръщат в предпочитан избор за детска количка на много млади родители. Създадена за преминаване по всякакъв терен, Jane Crosswalk се отличава с надеждни ударопоглъщащи гуми, лека тръбна алуминиева конструкция, независимо окачване и просторна, комфортна седалка.  

Jane Crosswalk притежава заоблена алуминиева конструкция, която я прави едновременно компактна и динамична, но и изключително здрава и лека. Благодарение на специалните ударо-абсорбиращи гуми и независимото окачване, можете да превземете всяко кътче на града. Crosswalk е изключително маневрена, благодарение на балансираните предни колела, които осигуряват гладко и меко возене. Има спирачка с механизъм за двойно заключване, който е удобно изнесен на облицованата със специално покритие дръжка. Сгъването е по-компактно, тъй като може да се извърши както със лятната седалка, така и без нея. С патентованата система ProFix, можете да монтирате върху рамката лятната седалка или кошчето за новородено изключително лесно дори с една ръка, без да са необходими допълнителни адаптери.

Седалката на Jane Crosswalk разполага с напълно равна хоризонтална позиция, подходяща за новордени бебета. Седалката може да бъде монтирана както с лице към родителя, така и по посоката на движение, за да може детето спокойно да открива света около себе си. Седалката е изработена от мека и дишаща материя, която предпазва от изпотяване. Сенникът е изработен от ветроустойчив и непромокаем текстил. За по-лесно почистване можете да демонтирате задните колела и текстилната част.

Характеристики на детска количка Jane Crosswalk:

 • Подходяща е за употреба в комплект с кош за новородено от раждането до 15 кг;
 • Лятната седалка е подходяща и за по-малки дечица;
 • Количката има здрава алумиева рама с четири гуми от PU (полиуретан), материал, известен със своята здравина и устойчивост, който подсигурява гладко и маневрено придвижване;
 • Независимо окачване на задните колела и амортисьори към тях;
 • Балансирани предни колела, въртящи се на 360 º, за гладко и меко возене;
 • Спирачка с двойно заключващ механизъм;
 • Дръжката с устойчиво меко покритие;
 • Меки, дишащи и непромокаеми материи за тапицерия;
 • Лятната седалка може да монтира и по посока на движението, и с лице към родителя;
 • Облегалката се регулира в няколко позиции, включително и пълно легнало положение, подходящо за новородени;
 • Чанта за аксесоари и дъждобран;
 • Размери: 85/107 х 60 х 95/116 см.;
 • Размери в сгънато положение: 67 х 60 х 36 см.;
 • Тегло: 10,6 кг
 • Размери на коша за новородено Matrix Light – 83 х 62 х 44 см
 • Тегло на коша за новородено 5 кг.

 

Matrix Light е подобрена версия на класическия модел Matrix. Това е единственият патентован трансформиращ се кош за новородено на пазара, който може да се използва и като столче за кола. Той предлага възможност за безопасно превозване на детето в седнало или легнало положение. По- лек с до 20 % в сравнение с предшественика си, коша за новородено Matrix Light предлага повече дълбочина и по-широк интериор за максимален комфорт за бебето по време на пътуване. В допълнение обвиващата структура е подсилена с полистирен и оказва допълнителна защитна бариера при евентуален инцидент с автомобила.

Първоначално бебето може да пътува в легнало положение, тъй като тази позиция би му помогнала да развива белите дробове правилно и би могла да предотврати евентуални дихателни проблеми. В тази позиция няма никакви ограничения във времето на престой и пътуване на детето. Устройството против завъртане осигурява по-голяма защита на вашето бебе. Корпусът на коша за новородено е с вентилационни отвори, така се гарантира комфорт и няма риск от прегряване. Възможен е монтаж в хоризонтална позиция (кош за новородено) дори и в автомобили с по-къси колани.

В същото време Matrix Light е столче за кола, което може да се ползва от деца до 13 кг. Облегалката се регулира в четири позиции за максимален комфорт на бебето. Кошът разполага с автоматична система за регулиране на 5-точковите колани, които много по-лесно могат да бъдат коригирани. Две от тях са одобрени за употреба в автомобила, съгласно разпоредбите за безопасност на ECE R44/04.

Позиция на 180° – като кош за новородено (заема 2 места и се монтира на задната седалка на автомобила), „група 0“ – за деца с тегло до 10 килограма (от раждането до 9 месеца). Идеален за дълги пътувания и особено през първите 4 месеца, когато бебето трябва да спи спокойно.

Позиция на 138° – като стол за кола в полулегнала позиция (заема една седалка), „група 0+“ – за деца с тегло до 13 кг. (от раждането до 18 месеца). Идеално, когато бебето се събуди и иска да играе.

Kомбинирани бебешки колички 2в1, Jane – Бебешка количка Epic Matrix S50 Off White 2016

Комбинирани бебешки колички 2в1, Jane - Бебешка количка Epic Matrix S50 Off White 2016
Комбинирани бебешки колички 2в1, Jane – Бебешка количка Epic Matrix S50 Off White 2016

Комплектът на детска количка Jane Epic Matrix се състои от олекотена алуминиева рамка с четири PU гуми, кош за багаж, лятна седалка със сенник, кош за новородено Matrix Light, чанта за аксесоари, дъждобран.

Спортна визия, компактни размери и динамика на движението са трите ключови критерия, които превръщат Jane Epic  в предпочитан избор за детска количка на много млади родители. Jane Epic предлага редица нововъведения, продиктувани от последните тенденции в дизайна, като в същото време запазва традиционните практични решения. Jane Epic притежава алуминиева конструкция, която я прави едновременно компактна и динамична, но и изключително здрава и лека. Благодарение на специалните ударо-абсорбиращи гуми и амортисьори на задните колела можете да превземете всяко кътче на града. Epic е изключително маневрена, благодарение на балансираните предни колела, които осигуряват гладко и меко возене. Има спирачка с механизъм за двойно заключване, който е удобно изнесен на облицованата със специално покритие дръжка. Сгъването е по-компактно, тъй като може да се извърши както със лятната седалка, така и без нея. С патентованата система ProFix, можете да монтирате върху рамката лятната седалка или кошчето за новородено изключително лесно дори с една ръка, без да са необходими допълнителни адаптери.

Седалката на Jane Epic е подходяща за употреба след около 6 месечна възраст на детето и има три възможни позиции. Седалката може да бъде монтирана както с лице към родителя, така и по посоката на движение, за да може детето спокойно да открива света около себе си. Седалката е изработена от мека и дишаща материя, която предпазва от изпотяване. Сенникът е изработен от ветроустойчив и непромокаем текстил. За по-лесно почистване можете да демонтирате задните колела и текстилната част.

Характеристики на детска количка Jane Epic:

 • Подходяща е за употреба в комплект с кош за новородено от раждането до 15 кг;
 • Лятната седалка е подходяща за деца след 6 месечна възраст;
 • Количката има здрава алумиева рама с четири гуми от PU (полиуретан), материал, известен със своята здравина и устойчивост, който подсигурява гладко и маневрено придвижване;
 • Независимо окачване на задните колела и амортисьори към тях;
 • Балансирани предни колела, въртящи се на 360 º, за гладко и меко возене;
 • Спирачка с двойно заключващ механизъм;
 • Дръжката с устойчиво меко покритие;
 • Меки, дишащи и непромокаеми материи;
 • Лятната седалка може да монтира и по посока на движението, и с лице към родителя;
 • Облегалката се регулира в три позиции – 110,125 и 142 градуса;
 • Чанта за аксесоари и дъждобран;
 • Размери: 80/100 х 59 х 92/112 см.;
 • Размери в сгънато положение: 63 х 59 х 33 см.;
 • Тегло: 8,9 кг
 • Размери на коша за новородено Matrix Light – 83 х 62 х 44 см
 • Тегло на коша за новородено 5 кг.

Kомбинирани бебешки колички 3в1, Комбинирана бебешка количка VIP Chipolino Нина 3 в 1 Графит 2017

Комбинирани бебешки колички 3в1, Комбинирана бебешка количка VIP Chipolino Нина 3 в 1 Графит 2017
Комбинирани бебешки колички 3в1, Комбинирана бебешка количка VIP Chipolino Нина 3 в 1 Графит 2017

Комбинираната бебешка количка Нина присъства и в колекция 2017 година в голямото семейство на Чиполино, като вече един утвърден и търсен от родителите модел. Тя ще плени всеки с луксозната си визия и невероятната адаптивност на шасито и аксесоарите в него. Количката е истинско бижу, притежаващо всички необходими качества, така че да обгърне с блясък всеки един ден от раждането на детето до неговата 3 годишна възраст. Рамата е изключително олекотена и с големите и високопроходими гуми, теглото е само 8 кг. Едно от най-големите предимства на модела добавения в комплекта широк, луксозен кош за новородено. Този вид кош е изключително удобен, поради това, че осигурява правилно развитие, както на най-малките бебенца, които да бъдат предпазени от течение и прах, така и на поотрасналите малчугани, които активно опознават света около себе си, при това без да заема излишно място на родителите. А включеното в комплекта столче за кола ще превърне количката в невероятно удобна система за пътуване, независимо дали отивате до близкия магазин или сте решили да замниете на дълга почивка. То е подходящо за използване от раждането до около 13 кг тегло на детето и е меко, комфортно и изключително сигурно за малчуганите.

Друго важно предимство е свободния монтаж на столчето за кола и основната седалка върху рамата на количката само с 2 щраквания. За по-голям комфорт на малчуганите облегалката може да се регулира в 3 различни позиции, седалката е от луксозна еко кожа с допълнителна мека двулицева подложка. За сигурността се грижат спирачката на задните колела, която се активира едновременно и за двете, 5 точковите предпазни колани и луксозният преден борд, който ще спре и най-активните малки авантюристи.

Характеристики и предимства:

 • Седалка, подходяща за деца с тегло до 15 кг;
 • Широк луксозен кош за новородено със заоблено дъно, което позволява приятно залюляване когато се постави на равно място.
 • В комплекта е включено и универсално детско столче за автомобил Група 0+ за новородени бебета с тегло до 13 кг и с адаптери за монтаж;
 • Всички елементи на комплекта се монтират лесно на рамата с две щраквания;
 • Супер олекотена алуминиева рама;
 • Удобна кожена седалка, която може да се монтира с лице към родителя или по посока на движението и снабдена с допълнителна мека двулицева подложка;
 • Облегалката се регулира 3 положение, включително позиция, удобна за сън;
 • Регулиращ се сенник;
 • 5-точков обезопасителен колан с меки подложки;
 • Свалящ се предпазен борд с кожено покритие за по-лесно почистване;
 • Предни единични въртящи се колела с възможност за застопоряване;
 • Лесно и компактно сгъване;
 • Удобен спирачен педал, който застопорява едновременно и двете задни колела;
 • Бутон за бързо изваждане на предните и задните колела;
 • Голям кош за багаж с мрежа и цип;
 • Удобна кожена дръжка;
 • Дръжка, регулираща се на височин;
 • Столчето за кола е сертифицирано по ECE R44/04;
 • Покривало за крачета, комарник включени в комплекта.

Размери:

 • Размери на количката в разгънато положение: Д 84 см х Ш 63 см х В 103 см
 • Размери на количката в сгънато положение: Д 90 см х Ш 63 см х В 27 см
 • Размери на седалката: Д 86 см х Ш 32 см
 • Тегло на седалката: 5 kg.
 • Тегло на коша: 3,4 kg.
 • Тегло на столчето за кола: 3,45 кг
 • Тегло на рамата с колелата: 8.65 kg.
 • Тегло на рамата без колелата: 5.75 kg.

Kомбинирани бебешки колички 3в1, Chicco Бебешка количка 3 в 1 Trio Love Grey

Комбинирани бебешки колички 3в1, Chicco Бебешка количка 3 Комбинирани бебешки колички 3в1, Chicco Бебешка количка 3 в 1 Trio Love Greyв 1 Trio Love Grey
Комбинирани бебешки колички 3в1, Chicco Бебешка количка 3 в 1 Trio Love Grey

Щастието и приятния начин на живот са една идея по-близо до нас, благодарение на прекрасната система за пътуване на Chicco – Trio Love. Комплектът на количката се състои от стабилна  рамка с четири колела, комфортна лятна седалка, столче за кола (0-13 кг), кош за новородени, дъждобран, покривало за крачета, чанта и приспособление trio car kit.

Най-важният елемент от системата за пътуване Chicco Trio Love е рамката, тъй като тя трябва да бъде в състояние да се справя с всяка ситуация и да гарантира сигурността и стабилността на движението по всяко време и навсякъде. Поради тази причина шасито е стабилно и достатъчно леко, за да посрещнете всяка ситуация. Шасито може да се сгъне в рамките на няколко секунди, заемайки много малко пространство в багажника на автомобила. Рамката е допълнена с четири маневрени колела с меко окачване, което спомага успешно да преодоляват всяка неравност по пътя.
Това се гарантира и от двете по-големи задни колела, което неимоверно подобрява стабилността на детската количка, докато въртящите се и заключващи се  предни колела правят вашата количка изключително маневрена, независимо по какъв терен преминавате.  Chicco Trio Love има спирачка на двете задни колела, което обезопасява детската количка , за да сте спокойни при наклон и всеки път когато трябва да спрете
Дръжката на количката е с меко непързалящо се покритие, подсигуряващо удобен захват, ако когато прецените можете да премахнете общата част и да я преобразувате в двойна дръжка. Количката има просторна кошница за пазаруване под седалката, която ви предоставя достатъчно място за всичките необходими аксесоари и покупки.

Chicco Trio Love впечатлява и меки тапицерии и висока практичност на компонентите на комплекта. От водещо значение е практичността и лесното обслужване на количката навсякъде и по всяко време. По този начин бързо и само в две лесни движения можете да монтирате коша за новородено или столчето за кола, без необходимост от допълнителни адаптери. Така, без да се налага да събуждате бебето, бързо и лесно можете да преместите столчето за кола от автомобила, направо върху рамката на количката.

Ако искате да използвате количката още от първия ден, можете да използвате по избор включените в комплекта столче за кола  Chicco Auto-Fix Fast , което е  в съответствие със стандарт ECE 44/04, или да използвате удобното и стабилно кошче за новородено. Докато столчето за кола е особено подходящо за кратки пътувания из парка или до магазина, кошът е проектиран по такъв начин, че можете да вземете вашето новородено бебе на по-дълги разходки.

Просторният кош за новородено е подходящ за бебета от 0 до 6 месечна възраст. От вътре кошът е тапициран с проветрива мека материя, която не запарва и създава уютна и приятна среда. Кошът е оборудван със сгъваем дълбок сенник, удобна дръжка за носене и малка мрежичка в допълнителните сектори на сенника, която осигурява допълнително проветрение през лятото.
Когато бебето порасне, можете да използвате третия компонент от комплекта – лятната седалка. Седалката  също осигурява максимум комфорт за вашето бебе, тъй като е широка и просторна, а  облегалката може да се регулира в няколко позиции, включително и в позиция за сън. Седалката е обезопасена с 5 точков колан и предпазен борд, а дълбокия сенник предпазва детето от слънце и вятър.

Характеристики:

 • Количката е одобрена за употреба за деца от раждането до 3 годишна възраст или тегло от 15 кг;
 • Стабилна и лека рамка с четири гуми
 • Лесен монтаж на отделните елементи на комплекта върху  рамката само с едно движение с Клик Клак система
 • Спирачка на задните колела
 • Кошница за багаж
 • Лесно сгъване тип чадър
 • Допълнителни аксесоари – чанта, дъждобран, покривало за крачета

Кош за новородено

 •     Подходящо за деца от 0 до 6 месеца
 •     Подвижен сенник
 •     Подвижна дръжка за носене
 •     Покривало за крачетата
 •     Повдигаща се част на покривалото за предпазване от вятър
 •     Твърда основа на коша
 •     Меко и дебело матраче в коша за новородено
 •     Цип на сенника на коша за новородено за проветрение през топлите дни
 •     Клик клак система за монтиране на коша с на рамката на количката с една ръка

Седалка

 • Седалката е подходяща за деца над 6 месечна възраст
 • Разполага с 4 позиции на облегалката
 • Изключително голям сгъващ се сенник
 • Прозорец на сенника за визуален контакт с детето докато управлявате количката
 • 5 точков предпазен колан
 • Предпазен борд

Столче за кола

 •     Подходящо за деца от 0 до 13 кг
 •     Мека вложка за новородени
 •     Пет точков предпазен колан
 •     Сенник
 •     Подвижна дръжка за носене
 •     В комплект с Auto Fix база за лесен монтаж в автомобила

Технически данни

 • Размери на количката 57 х 97 х 96 см
 • Размери сгъната 99х 38 х 47см
 • Тегло количка 10.9 кг
 • Тегло кош за новородени:5.2 кг Размери на коша – 50 х 88 х70 см
 • Тегло столче за кола 5.2 кг, с основата – 7,9кг

Kомбинирани бебешки колички 3в1, Cangaroo – Комбинирана количка Drift New 3 в 1 Grey

Комбинирани бебешки колички 3в1, Cangaroo - Комбинирана количка Drift New 3 в 1 Grey
Комбинирани бебешки колички 3в1, Cangaroo – Комбинирана количка Drift New 3 в 1 Grey

Комбинирана бебешка количка 3 в 1

 • Алуминиева рамка
 • Кош за новородено
 • Кошница за кола 0-13 кг
 • Луксозна чанта
 • Луксозно покривало за крачета
 • Изработена от висококачествен плат
 • Лека рамка, компактен размер
 • 3 позиции на гръбчето
 • Регулиране на височината на дръжката
 • Летният кош се маха – коша за новородено или кошница за кола могат да се поставят самостоятелно върху рамката.
Размери: 104 х 89 х 55 см.
Тегло: 9.9 кг.

 

 

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *