Бебешки колички - Chicco

Предполагаме, че сте си отговорили на всички въпроси, свързани с избора на перфектната за вас детска количка. Вече сте в магазина. Стеснили сте кръга от възможности до няколко модела. Но реално колко марки бебешки колички има?

Днес ще се опоитаме да опишем повечето от значение бебешки колички:

Бебешки колички Jane (Хане) е водеща испанска марка за детски колички и аксесоари. Бебешката количка стои като най-значим продукт за марката, а качеството и дизайна са безкопромисно добри. Никога не се ограничавала в това да бъде просто производител на детски стоки, като една от водещите фирми на пазара в Европа, Jane поема ангажимент към обществото да предложи възможно най-добрите продукти.

Задължително трябва да обърнете внимание на допълненията за колички, като чувалчета, подложки и чадърчета изработени от висококачествени материи последно поколение. Ще откриете и аксесаори за тоалетна, 2в1 възглавница за бременни и бебе, функционални кошарки и разбира се, столчета за хранене и кола.

Важен компонент при създаването на столчета за кола, колички и столчета за хранене е безопасността на децата, ето защо фирмата инвестира значителни ресурси в разработването на сигурни продукти. Нови технологии и разчупен дизай отличават продуктите от останалите, ето защо родителите от целия свят избират испанският бранд.

Бебешка колика - Jané
Бебешка колика – Jané

Бебешки колички Chicco („Чико“) е известна марка за бебешки стоки, основана през 1958 г. в Комо, Ломбардия. Марката е само част от асортимента, предлаган от малка семейна фирма. Към момента Chicco е огромна международна корпорация с представителства в над сто държави и носител на множество авторитетни награди за качество. Мотото на марката е „Навсякъде, където има бебе”. Мисията на компанията се обобщава с нещо съвсем просто – продуктите й е да отговарят на нуждите на бебетата и децата по целия свят.

Към Chicco се насочват онези родители, които търсят безопасни, качествени продукти, които са лесни за боравене и са съобразени със особеностите на възрастта на децата, за които са закупени. Бебешките стоки на тази марка са плод на грижа, нежност, любов, отговорност. Продуктите са създадени така, че да улесняват и помагат процеса на израстване на детето, като служат за негово удобство и забавление в най-безгрижните години от живота му.

Бебешки колички - Chicco
Бебешки колички – Chicco

Бебешки колички Chipolino е известна българската компания за бебешки продукти и най-разнообразни детски стоки, която грабва вниманието на родителите по два параметъра:

1) иновативния и практичен продуктов дизайн.

2) качеството, притежаващо огромна издръжливост и гарантирана, безапелационна безопасност при употребата на всяка количка, столче, легло или друга стока.

Чиполино e сред най-известните производители на бебешки продукти у нас, като предлага гигантски избор от колички (комбинирани – за новородени и попораснали, летни – за най-топлия сезон и т.н.), както бебешки кошари, детски легла и скринове, разнообразни аксесоари за баня като ванички и гърнета. Най-популярни серии са Ясмин, Маги, Каролина, Рио Буено, Пуки и Феличе.

Да не забравим асортимента от страхотни и страшно забавни дрънкалки, залъгалки и играчки, в които е влюбено всяко дете.

Безопасността на всички стоки е гарантирана от множеството стандарти за качество – български и европейски – притежавани от фирмата.

Подарете на своето съкровище нещо българско още в най-първите мигове след неговото раждане – разгледайте най-новите попадения от колекцията на марката сега!

Бебешки колички - Chipolino
Бебешки колички – Chipolino

Бебешки колички ABC Design е сред най-награждаваните компании за иновативен дизайн и високо качество на продукти за деца. Още със самото основаване на фирмата през 1988 г., нейният създател Дитмар Фишер изгражда концепцията, която работи и до днес: безкомпромисно качество и функционалност, но на достъпни цени.

С бебешките колички и аксесоари на ABC Design не е нужно да изкарвате висше техническо образование, за да може да сглобявате различните модули. Един от най-прочутите продукти на марката е комбинираната количка TakeOff, която само с две елементарни движения се превръща в практично за пренасяне и съхраняване сгъваемо кубче.

Компанията, която предлага продуктите си в над 33 страни, разполага със собствена изпитателна лаборатория в Азия, имаща грижата за безопасността и качеството на всяка стока.

Бебешки колички - ABC Design
Бебешки колички – ABC Design

Бебешки колички Peg-Perego е италианска компания, основана през 1949 г. от Джузепе Перего.Ето защо: до този момент за изработването на почти всички детски стоки са ползвани плетена ракита и ламарина. Перего въвежда използването на много по-безопасните гумирани тъкани при проектирането и изработването на бебешки колички. Именно вниманието към пазарните промени и предвидливостта са двете неща, изградили успешно компанията през годините.

Днес Peg-Perego е известна по цял свят със своите идеи в областта на детските продукти, които винаги са с най-високо качество и спазват всички наложени международни норми. При проектирането и създаването на своите продукти, италианската марка се отнася с голяма прецизност като набляга на стилния и елегантен дизайн и безопасността. Начинът на производство е подпомогнат от научни изследвания и експерименти, продуктивна строгост и техническо творчество, отговарящи на нуждите на клиента.

Сред най-известните модели бебешки колички са Pliko, Book, Aria. Фирмата предлага и столчета за кола, столчета за хранене като Tatamia и Prima Papa Dinner, проходилки и други бебешки аксесоари с отличен италиански дизайн и високо качество.

Бебешки колички - Peg-Perego
Бебешки колички – Peg-Perego

Ето защо е добра идея в последните седмици преди раждането да помислите за тази жизненоважна покупка.  Основните изисквания към идеалната количка следват да бъдат сигурност, стабилност, функционалност, компактност и цена. Всички останали критерии, най-вече визуалните и емоционалните, трябва да отстъпят пред разумния и практичен избор. Звучи добре на теория, нали?

Проблемът е, че съществуват доста заблуди относно бебешките колички. Ето някои от основните грешки, които можете да допуснете при избора:

1. Смятате, че най-добрата количка е най-скъпа

Вероятно сте забелязали, че с влизането в магазина консултантите се втурват да ви обслужват вежливо, предлагайки точно определени модели. При по-внимателно вглеждане във въпросните артикули ще забележите, че те са в най-високия ценови клас, имат един милион екстри (повечето без особена практическа стойност) и съмнителна степен на сигурност и надеждност. А именно последните две са от съществена важност, също както и при избора на семеен автомобил.

2. Водите се от марката

Ако детските колички бяха с марките на най-популярните автомобилни марки, мъжете със сигурност щяха да се тълпят най-много пред БМВ, но съпругите им вероятно щяха да предпочетат Мини Купър. Едно обаче е сигурно – и едните, и другите не биха рискували сигурността на своето най-голямо съкровище в името на сляпото следване на модна тенденция или шумно рекламирана марка.

3. Не отдавате съществено значение на избора между зимна и лятна количка

Двата основни вида детски колички, независимо дали са Chicco, Abc Design, Peg-Perego, Chipolino или някоя друга марка, са зимни и летни. Зимните колички, в които децата могат спокойно да лягат и спят дори навън по време на разходка, са по-скъпи, тъй като
са по-масивни, големи и тежки и макар да са с универсално предназначение, често затрудняват майките. Преимуществата на този тип колички се изразяват в това, че могат да се трансформират в столче за кола или в удобно походно легълце. Цените по правило са по-високи от тези на летните; последните обаче са по-леки, по-маневрени и съответно по-лесни за използване.

4. Не избирате количката според начина си на живот

Изберете количка според ежедневието си и в зависимост от местата, които очаквано ще посещавате заедно с бебето.

  • Количка за разходки предимно в парка е за майките, които ще се посветят изцяло на майчинството. Тя е голяма, широка, стабилна и в нея бебето ще може да спи, докато се разхождате или спортувате в парка. Подходяща е за дълги разходки.
  • Количка, с която ще можете да се движите свободно в централните градски части, където изненадите по павираните улици и неравните тротоари ще ви съпътстват ежеминутно. Тази количка трябва да е лека, маневрена, с по-големи и меки гуми на колелата и амортисьори, за да поемат неравностите. Удобната и мека седалка също е от голямо значение.
  • Ако сте от хората, които носят бебето в слинг, но от време на време избират количката, за да отскочат до хипермаркета или кварталната аптека, изберете количка, която да се сгъва и пренася лесно, за да можете да я качвате без проблеми в багажника на семейната кола или в асансьора. Тя ще ви служи добре и ако живеете в кооперация без асансьор.
  • Изберете модели, чиито седалки имат възможността да се въртят. По този начин, докато е малко, бебето ще може да е с лице към вас, а когато порасне – с лице към шарения свят.

За бебето е важно да е сухо и нахранено, за вас – да ви е лесно да го обслужвате,  затова изберете количката му според вашите навици.

5. Прекалявате с аксесоарите

Обърнете внимание и на някои аксесоари за бебешка количка като слънчобран, дъждобран, кош за покупки, допълнителни джобове, но не прекалявайте, защото излишествата от тях ще затруднят и вас и бебето ви.

Специалистите казват, че „бебешката количка е най-добрият приятел на всеки родител“, защото ще направи живота ви по-лесен и ще научи детето ви да се радва на новите неща в света около него. Точно такива верни приятели на всеки родител можете да намерите в  бебешки и детски магазин ZaBebeto.com, където ви очакват най-добрите решения за вас и вашето дете.

Не забравяйте, че когато избирате количка за вашето бебе, вие инвестирате както в неговото здраве, така и в своето спокойствие.

кой-са-най-добрите-бебешки-столчета-за-кола

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *