Столче за кола Cybex Pallas M Fix Manhattan Grey 2017

Евтини и качествени бебешки столчета за кола от марката Cybex. Cybex предлага много високо качествени бебешки столчета за кола. Световни известни с дизайна и качеството Cybex са едни от най-добрите произведители на бебешки столчета за кола.

Детско столче за кола Pallas M-Fix Cybex

Столче за кола Cybex Pallas M Fix Manhattan Grey 2017

Ново поколение в детската безопасност. Група 1/2/3, 9-36 kg, От 9 месеца до 12 години. 

Това детско столче 2 в 1 бе победител в теста, проведен 06/2015 за детски столчета от група 1/2/3 от Германската потребителска организация Stiftung Warentest. Получи няколко награди и от най-реномираните Европейски потребителски тестови институции. Pallas M-fix расте заедно с детето, ето защо то може да ви предложи отлична безопасност цели 11 години.

Функции:

регулиране на предпазната възглавница с една ръка. Новият дизайн, регулирането на предпазната възглавница с една ръка се настройва перфектно към тяло на детето, осигурявайки му комфорт и по-голяма свобода на движение на горната част на тялото, както и максимална сигурност, особено при челни удари сравнено с конвенционалните пет-точкови колани;

–  може да се ползва 11 години. Столът за кола расте заедно с детето Ви и може да се използва повече до 11 годишна възраст. В гр.I регулируемата защитна възглавница защитава като въздушна и предпазва чувствителните врат, рамене и гърди без да ограничава движението. За деца над 3 години столчето за кола лесно се трансформира в столче от серията Solution гр. II/III.

– възможност за индивидуално регулиране на системата за защита от страничен удар (L.S.P. System Plus). Силата на страничният удар се абсорбира от индивидуално регулируеми странични протектори, както и от протектори за раменете и главата. В същото време, кинетичната енергия на тялото, причинена от въздействието се абсорбира веднага и главата защитена на безопасно място.  L.S.P. протекторите могат да се регулират индивидуално, за да се поберат на интериора на автомобила Ви.

–  удобно регулиране наклона на облегалката с една ръка ( гр.1). Функция шезлонг, която се регулира с една ръка.За спокойно и приятно пътуване;

–  патентована облегалка за главата с три позиции на наклон. Трите позиции на регулиране на облегалката за главата защитават детската глава при удар, когато детето спи.

Патентованата три-позиционна облегалка за главата гарантира оптимална защита в случай на страничен удар. Тази революционна технология измества точката на равновесие на главата на детето леко назад и го предпазва от падане напред, когато детето спи. В случай на сблъсък главата на детето остава в зоната на безопасност на седалката, като това гарантира оптимална защита. Освен това, нашата патентована 3-та позиционна облегалка за главата предлага по-удобна поза за спане за безопасно и спокойно пътуване;

–  ISOFIX система за повече стабилност и сигурност;

– Отговаря на новото Допълнение N7 в Европейския стандарт за безопасност ECE R-44/04

   Аксесоари:

–  ISOFIX водачи. Правят инсталирането на столчето за кола по-лесно, като защитават кожената или текстилната тапицерия на автомобилната седалка. Предлага се в комплект с всяко столче за кола, което е с ISOFIX свързване и отделно;

– лятно покривало.През летните месеци дава на детето комфорт и прохлада;

Размери на детска кошница  за кола Pallas M-Fix :

Дължина / Широчина / Височина: 430 / 540 / 700 mm

Тегло: 9,3 kg

Европейски стандарт за безопасност ECE R-44/04, Група 1/2/3

Машинно пране при 30 °

Конструирано и проектирано в Германия

Монтажът  на всички  продукти на Cybex е тестван в най-новите превозни средства. Въпреки това  Cybex винаги препоръчва монтаж от квалифициран търговец на дребно, за да потвърдите съвместимостта.

Дължината на коланите на автомобила или ISOFIX (САЩ: LATCH) точките на закрепване могат да се различават при различните производител на автомобили.

Кошница за кола Aton M Cybex

Столче за кола Cybex Aton 5 Mystic Pink 2017

Високият стандарт на сигурност се среща с модулните иновации. Група 0+, 0-13 kg, От раждането до около 18 месеца

Заедно с Base M и Sirona M2 i-Size, Aton M предлага иновативна функционалност и обмислен дизайн, който расте заедно с детето Ви. Това е модулната система на серия M – M-Line Modular System. Тази система позволява две столчета за кола да се монтират на една база Base-M, за сигурно и комфортно пътуване на Вашето дете в посока обратна на движението по-дълго време. Aton M може да се използва и като част от система за пътуване в комбинация с колички и бъгита на CYBEX и GB, както и с други марки колички, но с нужните адаптери.

Функции:

–  модулна система M-Line. Тази лека кошница за кола отговаря на най-новите стандарти за безопасност и допълва „семейната система“ заедно с Base M и Sirona M2 i-Size. Модулната система позволява монтиране на две кошници/столчета за кола на една база;

–  система за регулиране височината на облегалката за глава с вградени водачи за коланите. В комбинация с телескопичната, линейна система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола Aton M;

-телескопична система за защита при страничен удар (L.S.P. System). Новата телескопична система за защита от страничен удар абсорбира силата на удара и го разпределя по корпуса на кошницата, като оставя детето в покой. Тя може лесно и бързо да се настройва според автомобила. Силата на първият удар се поема от защитата, която е от страната на удара и се разпределя в корпуса на кошницата;

– махаща се вътрешна подложка;

– интегриран сгъваем XXL сенник. Сгъваем, интегриран XXL сенник, който приляга на формата на кошницата за кола осигурява перфектна защита от слънце и вятър (UVP50+). За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+).

Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд;

  • широки три-точкови колани с меки подложки, осигуряващи безопасност и

комфорт;

  • корпус, абсорбиращ енергията на удара и защитава бебето;
  • система за пътуване, позволяваща комбинация с колички на Cybex или

други марки детски колички.  Aton М детска седалка за кола може без усилие да се превръща в система за пътуване комбинирано с CYBEX и други марки, бъгита и детски колички.

ДНК дизайнът на седалката на Aton М се прилага във всички PLATINUM продукти и също така присъства в бъгита Cybex. С помощта на прости адаптери, столчето за кола бебе, заедно с бъгита CYBEX Callisto, Topaz и Onyx се превръщат в една умна, визуално хармонична система за пътуване. Aton М може също да се комбинира с много други марки колички и колички за образуване на практическа система за пътуване.

   Аксесоари:

– система ISOFIX Base – Aton М Base-Fix. Вече не е обезпокоително изправянето нагоре на столчето за кола.  Aton М Base-Fix е инсталирана в колата с конекторите на ISOFIX и осигурява допълнителна стабилност и безопасност. Алтернативно може да се осигури с предпазния колан на колата в превозни средства, които нямат система ISOFIX;

–  ISOFIX водачи. Правят инсталирането на столчето за кола по-лесно, като защитават кожената или текстилната тапицерия на автомобилната седалка. Предлага се в комплект с всяко столче за кола, което е с ISOFIX свързване и отделно;

– зимно.чувалче в широка гама от цветове;

– дъждобран;

– лятно покривало.През летните месеци дава на детето комфорт и прохлада;

–  адаптер за детски колички Cybex, свързва кошницата за кола с детските колички CYBEX, за да се създаде практична система за пътуване.

Размери на детска кошница  за кола Aton М :

Дължина / Широчина / Височина: 660 / 440 / 390 – 570 mm

Тегло: 4,2 kg

Европейски стандарт за безопасност ECE R-44/04, Група 0+

Машинно пране при 30 °

Конструирано и проектирано в Германия

Монтажът  на всички  продукти на Cybex е тестван в най-новите превозни средства. Въпреки това  Cybex винаги препоръчва монтаж от квалифициран търговец на дребно, за да потвърдите съвместимостта.

Дължината на коланите на автомобила или ISOFIX (САЩ: LATCH) точките на закрепване могат да се различават при различните производител на автомобили.

Кошница за кола CLОUD Q Cybex

Столче за кола Cybex Cloud Q Autumn Gold 2017

Нова дефиниция за комфортно пътуване. Група 0+, 0-13 kg, От раждането до около 18 месеца.

През 2015г. German Stiftung Warentest проведе редица тестове в категория безопасност на детските кошници за автомобил в сегмента 0+.  Cloud Q  бе победителят при тестовете и единственото столче с резултат „много добър“. То е перфектна симбиоза от изключителна защита и нов вид система за пътуване, даващо безопасност вътре и извън автомобила.

Възможността за напълно легнало положение на облегалката на кошницата спомага  също така,  извън колата тя да се ползва като кош за новородено. Тази иновативна система за пътуване се допълва от телескопична линейна защита от страничен удар, полулегнало положение вътре в колата и XXL сенник с UVP50 + защита от слънцето.

При промяна в някоя от 11-те позиции за регулиране височината на облегалката за глава, едновременно се променят и дължината на предпазните колани и ъгълът на сядане. Така кошницата расте заедно с детето Ви.

Функции:

–   ергономична напълно легнала позиция извън колата. Новата функция на Cloud Q е възможността ѝ да бъде поставена в хоризонтална позиция извън колата. Благодарение на голямото пространство за крака и легналата позиция, детето може да лежи удобно в ергономично положение.

– допълнителна, махаща се подложка за новородени или недоносени бебета;

–  11 позиции за регулиране височината на облегалката за глава с вградени водачи за коланите. В комбинация с телескопичната, линейна система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола Cloud Q.;

– телескопична линейна защита от страничен удар (L.S.P. System).

Телескопичната, линейна система при страничен удар (L.S.P. System), заедно със здравият корпус, абсорбират силата на удара при страничен сблъсък. Тя може да бъде регулирана индивидуално.

– интегриран сгъваем XXL сенник. Сгъваем, интегриран XXL сенник, който приляга на формата на кошницата за кола осигурява перфектна защита от слънце и вятър (UVP50+). За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+).

Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд.

   Аксесоари

– система ISOFIX Base – Aton Q Base-Fix. Вече не е обезпокоително изправянето нагоре на столчето за кола. The Aton Q Base-Fix е инсталиран в колата с конекторите на ISOFIX и осигурява допълнителна стабилност и безопасност. Алтернативно може да се осигури с предпазния колан на колата в превозни средства, които нямат система ISOFIX;

–  ISOFIX водачи. Правят инсталирането на столчето за кола по-лесно, като защитават кожената или текстилната тапицерия на автомобилната седалка. Предлага се в комплект с всяко столче за кола, което е с ISOFIX свързване и отделно;

– зимно.чувалче в широка гама от цветове;

– дъждобран;

– лятно покривало.През летните месеци дава на детето комфорт и прохлада;

– комарник. Осигурява идеална защита на детето то всякакви насекоми.

Цветове и Тъкани:

В продължение на традицията на Cybex за модерни цветови комбинации, столчетата от серия PLATINUM са в разнообразни цветове и два вида материи.

 

 

 

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *