Бебешки колички, детски колички, бебешки комбинирани колички 3в1 и 2в1

Когато избирате бебешки количка, мама и татко винаги са привлечени от стила на бебешките колички за първи път, след това погледнете цената на бебешката количка и накрая погледнете функцията и практичността на количката, но често пренебрегват безопасността. Всъщност безопасността на бебешките колички е първата. В края на краищата, тя се използва от слаби бебета. Дори ако има малко опасност за безопасността, то не трябва да бъде небрежно. Как да изберем бебешка количка с по-висока безопасност?

1-1Q01R30500Z9

Първо, предпазният колан на сгъваемия бебешки колички

Всеки детайл на безопасността трябва да се има предвид при избора на количка. Например, предпазните колани са ключови подробности. В стандартите за качество безопасността на бебешките колички е ясно определена. Само когато този стандарт е спазен е квалифициран бебешки колички.

Ако предпазният колан на бебето е твърде тесен, е много лесно да повредите кожата на бебето, затова е много важно да изберете детска количка с добри показатели за безопасност. Освен това дизайнът на количката за бебета е разумен, заключването на автомобила е твърдо и родителите трябва внимателно да проверят колата при избора.

1-1Q01R25229458

Второ, седалката и бронята на количката за бебета

Седалката на количката за бебета е много важна и има определена дълбочина. Ако седалката на количката за бебета е твърде плитка, тогава бебето е много вероятно да има промяна в центъра на тежестта по време на тренировка. Може да се предположи, че когато родителите са заети с други неща, бебето се движи малко повече в колата и центърът на тежестта се измества. Резултатът е лесно да предизвика преобръщане.

Броячът на количката за бебета е най-добре разделен, така че бебето може да влезе и да излезе, разбира се, качеството на бронята трябва да бъде гарантирано.

1-1Q01R22A4H8

Трето, тентата на количката за бебета

По въпроса как да изберем количка за бебе, майки и татковци трябва да обърнат внимание и на тентовете, тъй като много колички за бебета на пазара са оборудвани с тенти, а тентовете се превърнаха в незаменимо оборудване за бебешки колички.

Ако дизайнът на тента не е разумен или качеството е проблематично, то неизбежно ще предизвика някои скрити опасности за безопасното използване на количката за бебета. Поради това при проверката на тентовете на количката за бебета не е удобно само да се работи с количката за бебета, но и дали е удобно и просто да се отваря и затваря, а също и дали ръката на бебето може да докосне заключващото устройство.

1-1Q01R22632460

 

  • Комбинирани бебешки колички 3 в 1 – предимства

 

Ако дълго сте разглеждали модели, най-вероятно сте се спрели на комбинираните колички, които несъмнено са с най-много предимства и повечето хора се насочват към този вариант. Наведнъж се сдобивате с кош за новородено, летен кош и кошче за кола, което при някои от моделите може да слагате и на шасито. Този вариант е удачен, ако често ви се налага да пътувате с кола и не ви се товарят излишни кошове в багажника. Компактно решение, което определено ще ви улесни.

Друго предимство на моделите комбинирани бебешки колички е, че купувате всичко наведнъж и не ви се налага в последствие да търсите нова количка, когато детето стане по-голямо. Коша за новородено обикновено се ползва до около шестия месец на бебето, а летния кош след това. Купувайки бебешка количка 3 в 1 ще спестите място, средства и излишни обиколки на магазини в последствие.

Ако пък нямате нужда от коша за кола и търсите евтини бебешки колички, има варианти и за модели 2 в 1, при които той не е включен, съответно и цената е по-ниска.

 

  • Летни бебешки колички за дълги разходки

 

В Bebeland.net ще откриете и от летните варианти на колички, които обикновено се ползват при деца след 6 месечна възраст, когато могат свободно да сядат. Главно са предпочитани заради компактните им размери и предимно се ползват от хора, обичащи разходките. Задължително е да обърнете внимание на тежестта на самата количка, като не е препоръчително да е много тежка, понеже и детето вече ще е по-едро, а на вас трябва да ви е удобно. Обикновено и в тази възраст децата повече се радват на разходките, които несъмнено ще ви се наложи да съчетавате и с други ежедневни задачи като пазаруване, затова не подценявайте лекотата на количката. Предлагаме ви богато разнообразие от модели, както и на различни производители – бебешки колички Лорели, Moni, Cosatto, Houck и други.

 

  • Ниски цени и високо качество за бебешки колички

 

Наред с всички покупки, които трябва да направите за бебето, количката е едно от нещата, за които трябва да отделите значителна сума пари. Ето защо, огромно предимство е тя да е едновременно качествена и с добра цена. Избирайки бебешка количка от ZaBebeto.net имате възможност да се възползвате и от други наши предложения като аксесоари не само за колички, а и за ежедневието ви с бебето, бебешки уреди, столчета за хранене, кошари, легла и много други.

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *